About Salon Backstage

In het bruisende hart van Rotterdam aan de Binnenrotte 121 zit Salon Backstage. Een salon waar het draait om passie voor het vak en topkwaliteit. Alle klanten worden voorzien van een persoonlijk en op maat gemaakt advies. Ons team van specialisten is op de hoogte van de laatste trends en innovaties, wonen educatie bij of geven vak-gerelateerde educatie. Hierdoor weten wij onze kwaliteiten hoog te houden en de laatste ontwikkelingen op de juiste wijze te vertalen.

Meet the team

Services & Treatments

Voor al je ‘hair wishes’ kun je terecht Salon Backstage. Wij maken een op maat gemaakt behandelplan per klant. Let wel! Hierdoor kunnen de prijzen variëren en noemen wij bij de onderstaande services en treatments een vanaf prijs. Voorafgaande de behandeling wordt dit uitvoerig besproken. De volgende services en treatments bieden wij aan:

Knippen

Voor elke coupe kun je bij ons terecht. Elk hairstylist is getraind op de diversiteit aan haartype en van elke haarstylist kun je topkwaliteit verwachten. Als we jouw wens hebben besproken, geeft de hairstylist je een passend advies. Bij een knipbehandeling zit het wassen en stijlen altijd bij de prijs inbegrepen. De basis van een kapsel wordt in nat haar geknipt. Vervolgens drogen en stijlen we de coupe. In droog haar personaliseren we het model zodat het op uw natuurlijke valling altijd goed zit. Knippen Dames vanaf €59,50 euro en knippen Heren vanaf €47,95 euro.

Kleuring

Bij Salon Backstage hebben we diverse kleurbehandelingen en technieken om elk gewenst resultaat te bereiken. Zo werken we met een colour bord voor het zetten van de high/lowlights. Hiermee beginnen ze direct vanaf de aanzet en kunnen we heel nauwkeurig werken waardoor een natuurlijk resultaat wordt neergezet. Op basis van ons adviesgesprek en jouw wens, maken we de juiste keuzes voor welke type haarkleuring we gaan. Kleuring vanaf €49,50 euro.

Massage

Bij elke wasbehandeling maken we gebruik van een ontspannende massage die de bloedsomloop stimuleert en de afvalstoffen versneld doet afvoeren. Tegen betaling kun je naar wens deze massage uitbreiden met 15 minuten of 30 minuten. We sluiten elke wasmassage af met een korte verzorgende treatment, waarbij de conditioner inwerkt onder een warme, gestoomde handdoek. Prijzen vanaf €22,50 euro.

Verzorging

We bieden verschillende verzorgende en herstellende treatments. Van een quick mask, tot een stoom masker of Olaplex herstel behandeling, we hebben voor ieder haartype een passende oplossing. Onze stylisten adviseren je graag welke service het beste past bij jouw haartype. Prijzen vanaf €22,95 euro.

NANOkeratine Smoothing Treatment

Een NANOkeratine Smoothing Treatment is een behandeling waarbij weerbarstig haar gladder, handelbaar en pluisvrij wordt! De NANOKeratine treatment zorgt voor gezonder en handelbaar haar. De behandelingen herstellen het haar terwijl de interne structuur van het haar wordt behouden. Prijzen vanaf €184,50 euro.

Cellophane Sebastian

Intensieve verzorgingsbehandeling van Sebastian. Deze behandeling is een lipgloss voor je haar. Als optie kunnen we met deze behandeling jouw kleur iets intensiever maken. Het product is 100% plantaardig en bevat geen ammonia. Dit is dus absoluut niet schadelijk voor het haar.

Het aanbrengen van de kleur wordt bij ons in een apart gedeelte van de salon gedaan. Tijdens de inwerktijd kun je als service gebruik maken van internet of lekker de nieuwste magazines lezen. Wij hebben een samenwerking met Happy Italy, hiermee kunnen wij als extra service een lekkere lunch of diner bestellen.

Styling / Blow dry / hair up do

Feestje of gewoon zin om je haar te laten steilen, opsteken of föhnen? Voor alles kun je bij ons terecht. Samen met jou creëren we een totaalbeeld dat jouw persoonlijkheid op natuurlijke wijze onderstreept. Tijdens de behandeling geven we je tips om jouw coupe thuis ook in elke gewenst model te krijgen. Prijzen vanaf €47,50 euro.

Bruidsarrangement

Je trouwdag is de mooiste en belangrijkste dag in je leven. We verzorgen dit voor jou op locatie of bij ons in de salon. Een aantal weken voor de heugelijke dag gaan we met je testen. Hierbij bespreken we jouw wensen. Aan de hand daarvan gaan we proefkapsels maken waaruit je een keuze kunt maken. Je kan dit uitbreiden met eventueel een visagie. De bruidsarrangementen zijn altijd op afspraak.

Extensions / verlenging

Wil je langer en/of voller haar? Salon Backstage kan dit voor jou verzorgen door middel van extensions of een weft. Maak (nu) een afspraak voor een adviesgesprek.

Backstage Brows

In onze browbar kun je terecht voor diverse browtreatments zoals Henna Brows, lashlifting en microblading. Op de website van Backstage Brows lees je meer over de diverse behandelingen. Prijzen vanaf €15,- euro.

Good to Know

Kenmerkend voor team Salon Backstage is 'passie voor het vak'. Gezamenlijk werken zij aan een voor u fantastische salonbeleving. U wordt altijd door een expert geholpen en u ontvangt passende adviezen bij uw persoonlijkheid. Onze stylisten zijn all round, maar hebben ieder een specialiteit. Kijk bij 'MEET THE TEAM' wat de specialiteiten en talenten zijn van onze stylisten. Hier leert u ook ons team beter kennen.

Binnenlopen mag altijd! Maar voor het maken van een afspraak gaat onze voorkeur uit om deze van tevoren in te plannen. Dit voorkomt teleurstelling.

Maak een afspraak

Good to Know

Kenmerkend voor team Salon Backstage is 'passie voor het vak'. Gezamenlijk werken wij aan een voor u fantastische salonbeleving. U wordt altijd door een expert geholpen en u ontvangt passende adviezen bij uw persoonlijkheid. Onze stylisten zijn all round, maar hebben ieder een specialiteit. Kijk bij 'MEET THE TEAM' wat de specialiteiten en talenten zijn van onze stylisten. Hier leert u ook ons team beter kennen.

Binnenlopen mag altijd! Maar voor het maken van een afspraak gaat onze voorkeur uit om deze van tevoren in te plannen. Dit voorkomt teleurstelling.

Maak een afspraak
 

Heb je een vraag? Of wil je telefonisch een afspraak maken met één van onze stylisten? Bel het onderstaande nummer of klik op de onderstaande button.

010-1234567
info@salonbackstage.nl
Binnenrotte 121

Vragen of reserveren?