Backstage Brows

img-20180503-wa0014
DEPOT – The Male Tools
March 23, 2017
img_20190212_174239
NANOKeratine
May 3, 2018
20181115_200758

Salon Backstage beschikt over een eigen brow studio genaamd Backstage Brows!

De missie van Backstage Brows is mooie wenkbrauwen creëren die  jouw natural beauty benadrukken. Een paar goede wenkbrauwen zorgt voor een optische lift van de ogen en hierdoor een open blik. De Brow Artist die werkzaam is in de studio hecht veel waarde aan de natuurlijke shape van de wenkbrauwen, geen enkele vorm is tenslotte hetzelfde!

The tinted BrowThe Henna BrowThe Backstage BrowBij Backstage Brows kun je terecht voor diverse treatments, zoals The Tinted Brow (links), The Henna Brow (midden) en The Backstage Brow (rechts). Daarnaast biedt Backstage Brows ook lash lifting, de ideale manier om een permanente krul in de wimpers aan te brengen.

microbladingLiever een brow treatment waar je nog langer plezier van hebt? Dan is microblading wellicht iets voor jou! Microblading is een revolutionaire techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met een manuele pen en pigment worden flinterdunne sneetjes in de huid gemaakt die haartjes simuleren. Tijdens de behandeling worden de kleur en vorm van de wenkbrauwen geperfectioneerd. Microblading is altijd inclusief nabehandeling om de mooiste resultaten te kunnen behalen. Na de nabehandeling behoudt het resultaat 1 á 2 jaar.

Bezoek hier de website van Backstage Brows voor meer informatie over alle treatments. Afspraken boek je gemakkelijk via de website.